Modelessen Verhuist

      Geen reacties op Modelessen Verhuist

Ik heb heel leuk nieuws!Modelessen gaat per 1 juli verhuizen.
We hebben een nieuwe locatie gevonden op de Coolhaven 558. Tussen metrostation Delfshaven en Coolhaven. Het is plus minus 6 minuten wandelen vanaf het metrostation, en er parkeerplek voor de deur.De nieuwe locatie is ongeveer 9 minuutjes rijden van de oude locatie vandaan

Modelessen trekt in bij het coolhaven collective.
Coolhaven collective is een groep van meerdere kunstdisciplines. Er worden bijvoorbeeld ook lessen gegeven in dans en zang. Er zijn ateliers voor kunstenaars, fotografen, modeontwerpers en oefenruimtes voor muzikanten. Wil je alvast een voorproefje: kijk op de instagram pagina van het collectief:  https://www.instagram.com/coolhavencollective
Deze week zijn we begonnen om de ruimte zo mooi en functioneel mogelijk te maken. Het is nog veel werk, maar het wordt echt gaaf!

De atelier ruimte is dubbel zo groot en handiger ingericht dan op Bas jungeriusstraat. Zo kan ik jullie ook makkelijk lesgeven met inachtneming van alle corona regels.
Het nieuwe atelier biedt veel nieuwe mogelijkheden. Ik heb er super veel zin in de nieuwe stap die Modelessen gaat maken!

We kunnen 15 juni weer beginnen met lessen. Dit zal dit de eerste twee weken waarschijnlijk nog op de huidige locatie zijn.
Een echte opening van het nieuwe pand volgt wanneer de maatregelen versoepeld zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *