Modelessen dicht vanwege corona virus

      Geen reacties op Modelessen dicht vanwege corona virus

Naar aanleiding van de laatste persconferentie van ons kabinet waarin werd aangekondigd dat alle sportclubs, scholen en horeca moeten sluiten, dit bericht. Modelessen valt hier net buiten, maar het voelt heel moeilijk en raar om de lessen alsnog door te laten gaan. Ik vind dit zelf een heel moeilijke beslissing, want juist in een tijd waarin je niet kan werken, lijkt me dat er meer tijd komt voor hobbie en creatieviteit. Maar het voelt niet goed om met 5 tot 7 mensen in een ruimte te zijn, waar we sowieso geen 1,5 meter afstand kunnen houden. Dit lijkt me niet meehelpen om de verspreiding tegen te gaan.

Ondanks dat Hobbyclubs niet verplicht moeten worden gesloten heb ik na veel twijfelen besloten om alle lessen te cancelen tot eind april. Deze maand hoeft uiteraard niet betaald te worden
Mocht je vast lopen, of graag verder willen gaan met een patroon of naaitechniek, kan ik altijd digitaal een uitleg-formulier naar je mailen!

Ook de workshops worden tot eind april gecanceld, wanneer je al bent ingeschreven voor een workshop, wordt er samen naar een nieuwe datum gekeken.

Om jullie een beetje door deze periode heen te helpen, zal ik elke week een leuke nieuwe patroon aanpassing en naaiuitwerking sturen! Deze komt ook op de website en social media te staan!

Blijf gezond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *